PIF Iso Fast: isoleren en afwerken in een keer!

Met PIF Iso Fast kan uw  zolder eenvoudig worden geïsoleerd en afgewerkt. Het door ons ontwikkelde systeem bestaat uit een volledig afgewerkt MDF paneel,  dat al is voorzien van PIF isolatie. Hierdoor hoeft er niet naderhand afgewerkt te worden en is schilderen niet meer nodig. Dat werkt makkelijk maar vooral ook schoon. Met het veer-groef systeem kan het eenvoudig en direct worden gemonteerd op de gordingen, zonder het gebruik van profielen. Hierdoor wordt de montagetijd ten opzichte van de traditionele werkwijze -isoleren en vervolgens afwerken- gehalveerd. Doordat PIF isolatie een geringe dikte heeft, in combinatie met een hoge isolatiewaarde, kunnen zelf de moeilijkste zolders worden geïsoleerd.

Totaaloplossing met het PIF Iso Fast Systeem.
Het PIF Iso Fast Systeem biedt een compleet pakket voor het afwerken van uw zolder. Afwerklatten voor een naadloze afwerking van de panelen, dakraamomlijstingen voor het perfect aftimmeren van uw dak- of Velux raam en speciale lijsten om de schuine nok af te werken. Uiteraard allemaal in dezelfde kleur, voor een fraai geheel. Daarnaast zijn er flexibele dakdoorvoeren voor het gemakkelijk verwerken van aan- en afvoerkanelen naar het dak.

Ook uw zolder isoleren in 1 dag?

Wilt u ook uw zolder ruimte in 1 dag isoleren. Klik dan HIER en vraag direct een offerte aan!
Óf klik HIER voor de PIF iso fast handleiding.

Vóór aanbrengen PIF Iso fast
VOOR
Na aanbrengen PIF Iso fast
NA
uitgesneden foto1

Specificaties PIF Iso Fast

PIF Iso Fast bestaat uit panelen waar PIF isolatie op is bevestigd. De dikte van de isolatie wordt bepaald door de isolatiewaarde die nodig is, plus die ruimte die beschikbaar is. De PIF Iso Fast panelen zijn ca 10 mm dik en aan de voorzijde compleet afgewerkt waardoor extra voorbereiding en schilderen niet nodig is. PIF Iso  Fast wordt standaard geleverd in een paneelformaat van 600 x 1.200 mm. (B X L)  PIF Iso Fast is ook op maat te bestellen, tot een maximale lengte van 1.400 mm. Bij montage is het van belang de meegeleverde werkomschrijving goed te volgen. PIF Iso Fast wordt direct op de gordingen gemonteerd met behulp van (tacker)nagels of schroeven. (zie figuur hiernaast)

Voor de verwerkingsvoorschriften van PIF Iso Fast dakisolatie, klik HIER.