Open dag PIF isolatie!

Op vrijdag 6 maart organiseert PIF isolatie te Weert een open dag. Tussen 12.30 uur en 16.30 uur ben je van harte welkom aan de Franklinstraat 3 (Industrieterrein Kampershoek) te Weert om een kijkje nemen in het bedrijf, de productie en om de nieuwe, unieke machine te bewonderen. Na een kopje koffie of thee met vlaai zijn er de hele middag door rondleidingen, demonstraties en presentaties met betrekking tot isolatie van dak, gevel en vloer.

We zijn zeer verheugd te vertellen dat na maanden van ontwikkelen en testen de nieuwe en unieke productielijn in gebruik is genomen. Een mooie en grote stap waar we heel erg trots op zijn.

Rondleiding

Je krijgt een rondleiding door het pand, de productie en magazijn. Ook wordt getoond hoe de isolatie wordt geproduceerd met de nieuwe, speciaal voor PIF isolatie ontwikkelde machine. Na afloop kun je eventuele vragen stellen aan onze adviseurs over isolatie en diverse toepassingen.

Aanmelden

Wil je onze open dag bezoeken? Stuur dan even een mail naar info@pifisolatie.nl om je aan te melden en met hoeveel personen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.