PIF project in beeld: Verduurzaming 118 woningen Roosendaal

In opdracht van Woningbouwvereniging Alwel worden in Roosendaal (Bovendonk en omgeving) aan 118 woningen groot onderhoud uitgevoerd. Naast oa. het vernieuwen van badkamer, keuken plus kozijnen worden alle daken aan de binnenzijde voorzien van nieuwe isolatie. De dak-isolatie wordt uitgevoerd door Takkenkamp vastgoed verduurzamers.

Zij hebben samen met de opdrachtgever gekozen voor PIF isofast; “Omdat het snel en op een schone manier kan worden gemonteerd, plus een hoge isolatiewaarde heeft”. Met PIF isofast wordt in een arbeidsgang een hellend dak van binnen geisoleerd en compleet afgewerkt. Hierdoor wordt er elke dag een complete zolder opgeleverd” Er wordt PIF isofast IFT170 toegepast; een fraai afwerkpaneel met een isolatiepakket van slechts ca 16 cm met een isolatiewaarde van Rc 6,16. Zo wordt in de betreffende ruimte de maximale isolatiewaarde behaald.”

De wijken bestaan uit huurwoningen, in bezit van Woningbouwvereniging Alwel en particuliere woningen. Door de montage aan de binnenzijde blijft de uniformiteit gewaarborgd. Door de snelle en schone verwerking wordt de overlast voor de bewoners beperkt. Er hoeven namelijk geen speciale voorzieningen te worden getroffen. Het energielabel van de woningen gaat na de renovatie van D/C naar A. Het project is oktober 2022 gestart en zal in maart 2023 zijn afgerond. Dan kunnen alle bewoners het comfort ervaren van hun duurzame woningen, inclusief perfect geisoleerde zolder.

Meer weten over moeiteloos isoleren met PIF isofast of de andere oplossingen die wij bieden? Neem contact met de afdeling verkoop: verkoop@pifisolatie.nl of T. 085 – 029 09 09