UNIEK MAATWERK CONCEPT

Uniek maatwerk concept zorgt voor verdere groei PIF Isolatie

Het unieke maatwerk concept van PIF Isolatie zorgt voor een flinke groei. In dit concept krijgt de opdrachtgever zijn bestelde materialen per woning op de juiste maat geleverd. Hierdoor kan tot 75% sneller en efficiënter gewerkt worden waardoor de kostprijs per m² omlaag gaat ten opzichte van andere isolatiematerialen. Daarnaast is er nagenoeg geen afval meer op de bouwplaats.

PIF Isolatie ontzorgt de opdrachtgever. In het voortraject worden de verschillende woningen ingemeten en uitgewerkt. Er worden uittrekstaten en legplannen gemaakt. Aan de hand van deze uittrekstaten wordt een leverschema gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de routing van het project. De opdrachtgever hoeft vervolgens alleen nog maar af te roepen. Het maatwerk concept is geschikt voor dak, gevel en vloer isolatie.

“Helaas ontstaan er nog vaak faalkosten doordat er een onduidelijke communicatie is. Door vroeg bij een project betrokken te zijn kunnen we dit voorkomen. Daarnaast is flexibiliteit hierin heel belangrijk. Bij PIF Isolatie zijn we hierin heel sterk en heeft elk project zijn eigen aanspreekpunt die helemaal op de hoogte is van alle ins en outs van het project.”

Bent u geïnteresseerd in ons maatwerk concept neem dan vrijblijvend contact met ons op.