085 – 029 09 09 – Algemene nummer
085 – 029 99 99 – PIF Service center

Wie zijn wij ?

Wij zijn PIF Isolatie en zijn het meest veelzijdig isolatie materiaal voor zowel nieuwbouw en renovatie. Door onze unieke eigenschappen combineren wij de hoge Rc waarden van EPS en PIR platen met de flexibiliteit van minerale wol.

Het beste van twee werelden, wie wil dat nou niet ?

Kernwaarden

De missie van verduurzaming moet goed zichtbaar zijn en PIF moet de volgende kernwaarden uitdragen :

  • Duurzaam
  • Milieubewustzijn
  • Betrouwbaar
  • Vertrouwen

Waar staan we voor ?

Klimaatverandering bedreigt ons milieu, de natuur, de voedselzekerheid en onze veiligheid. Energiebesparing en duurzame energiebronnen helpen de opwarming van de aarde tegengaan. Door energiebesparende maatregelen in combinatie met duurzame energiebronnen toe te passen wordt hier op ingespeeld. PIF is een merk waarbij dit continu de aandacht heeft en alles doet in dit opzicht. Bij PIF wordt afval gescheiden, wordt aan energiebesparing gedaan, wordt nagedacht over MVO en werkt men met 100 % recyclebare product om zoveel mogelijk milieu belasting tegen te gaan. Duurzaamheid en milieu bewustzijn zijn hierbij de sleutelwoorden, vandaar:

PIF Isolatie, bewust duurzaam

Duurzaamheid

Duurzaamheid is meer dan alleen groen bezig zijn het heeft ook te maken met onszelf, onze gezondheid. PIF Isolatie is een product dat 100 % recyclebaar is en geen negatieve effecten heeft voor de gezondheid.

PIF Service Centre

Het PIF Service Centre voorziet u van technische adviezen, (autocad) detailleringen en alle mogelijkheden van PIF Isolatie. Mocht u vragen hebben over de verwerking of welke verwerker er bij u in de buurt te vinden is, ook dan helpt het Service Centre u verder.

PIF Training Centre

In het PIF Training Centre in Weert worden opleidingen en trainingen gegeven aan isolatie profesionals. Hier krijgen verwerkers naast een gedegen praktijk opleiding ook een theoretische opleiding. Daarnaast worden er regelmatig presentaties een duurzaamheids-sessies gegeven samen met onze partners.

shutterstock_426223231